ŞEHİT TAYFUN DOĞAN TOPLANTI SALONUNA DEPREMDE VEFAT EDEN ÖĞRETMENİMİZ ERDOĞAN HINISLININ ADI VERİLDİ

ŞEHİT TAYFUN DOĞAN TOPLANTI SALONUNA DEPREMDE VEFAT EDEN ÖĞRETMENİMİZ ERDOĞAN HINISLININ ADI VERİLDİ

 


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Tayfun Doğan İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyareti sırasında kendisini karşılayan öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Vali Yılmaz ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Başarıyı belirleyen başta öğretmen, öğrenci, aile. Ama bence bu işin gerçek kahramanları öğretmenler. Ondan sonra öğrencilerimize ve velilere iş düşüyor. İdare olarak da biz sizin yanınızdayız. Geleceğimiz sizlerin elinde bunu çok iyi biliyoruz. Çocuklarımızın istikbalini, Ülke istikbali belirleyecek olan sizlersiniz.”dedi. Vali Yılmaz, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diledi.


        Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra Erdoğan Hınıslı Toplantı Salonunun açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ve merhum öğretmenimiz Erdoğan Hınıslı’nın eşi Hülya Hınıslı öğretmenimiz ile birlikte yaptı. Erdoğan Hınıslı Toplantı Salonunun Okulumuza hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, “Depremde çok sarsıldık, çok ciddi kayıplar verdik. Bu kayıplarımızdan biri de Erdoğan Hınıslı öğretmenimiz. Allah mekânını cennet etsin, dualarımız inşallah ulaşır, ulaşacağına inanıyorum. Burada, Erdoğan Hınıslı öğretmenimizin adı inşallah sonsuza kadar yaşasın.”dedi. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlayan Vali Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.


        Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından anasınıfı öğrencileri, Merhum Erdoğan Hınıslı öğretmenimiz anısına hazırladıkları gösterilerini sergilediler. Daha sonra Merhum Erdoğan Hınıslı öğretmenimizi anlatan video gösterimi yapıldı.

28.11.2023 34

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023