Şehit Tayfun Doğan İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz:Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen, kazanan, kazandıran, kurumsallaşmış model bir okul olmak Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Devletimizin ve hükümetimizin politikaları çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün rehberliğinde her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak. Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde geçmişten geleceğe bir köprü kurarak lider okul olmak.

Misyon: Misyonumuz:Çocuklarımızı vatanını seven, kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlerine sahip çıkan, evrensel düşünebilen, doğal bir ortamda özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, dürüst, sevecen Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, duyarlı, demokrasiyi özümsemiş, üst öğrenime ve hayata hazır başarılı öğrenciler olarak yetiştirmek

Başarılar: Okulumuz öğrencileri, 2014 - 2015 eğitim ve öğretim yılında ilimizde düzenlenen kulüpler arası okul sporları düzenlemesiz halk oyunları yarışmalarında minikler sınıfında il birincisi olarak bölgede yapılacak olan yarışmalara katılmaya hak kazandı.

Saatler: 08.20 - 11.50 / 13.00 - 14.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0328 813 7073

WEB - https://sehittayfundogan.meb.k12.tr

Adres - DUMLUPINAR MAH. ŞEHİT TAYFUN DOĞAN SK. ŞEHIT TAYFUN DOĞAN ILKOKULU BLOK NO 17 MERKEZ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNDE OLUP, ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI 2 KM.DİR.